Yritys

ThinkFast Oy

Tekijät

Tommi Puuska

Tommi Puuska

Chief Thinker

Vuodesta 2001 markkinoinnin ja ICT:n parissa työskennellyt Tommi teki paluun yrittäjäksi vuoden 2016 lopulla. Modernin markkinoinnin keinoja yritysten liiketoimintaan soveltava Tommi nostaa yritysten näkyvyyttä hakukoneissa ja luo vakuuttavaa sisältöä asiakkaiden markkinointiin.

Yrittäjyyden lisäksi Tommi kesyttää kahta villinä asunutta arkaa kissaa. Kissat kuten muutkin projektit vaativat aina aikansa, mutta palkitsevat loppumetreillä.

044 979 0104
tommi.puuska@thinkfast.fi

Minna Lindberg

Minna Lindberg

Creative Lead

Visuaalisen suunnittelun visionääri Minna on työskennellyt graafisella alalla vuodesta 1998 lähtien. Hänen avullaan sisältöihin puhalletaan tuli ja saadaan ne näyttäväksi sekä verkossa että painotuotteina. Minna on aina mukana tilanteissa, joissa luodaan brändiä vahvistavaa ilmettä sekä visuaalista suunnittelua.

Sarjayrittäjäksi tituleerattu Minna on omistajana mainostoimisto Naisdesignissa sekä pakkaussuunnitteluun erikoistuneessa Minpackissa. Minna toimii yhteistyökumppanina ThinkFastin projekteissa, joissa hänen erikoisosaamista tarvitaan.

0400 326 531
minna@minpack.fi

Ville Kopakkala

Ville Kopakkala

Web Developer

Pikseleitä maalaava, asiakkaiden villejä verkkomarkkinoinnin ja -mainonnan haaveita tuloksellisesti toteuttava Ville on vuodesta 2013 lähtien uinut yrittäjyyden maailmassa, ratkaisten pk-yritysten markkinointihaasteita. ICT-maailma vei mennessään vuonna 1996, kun ensimmäinen kosketus PC-maailmaan tapahtui.

Vapaa-ajalla videoihin hurahtanut Ville tuottaa hurjapääpoikansa Neon seikkailuja omalla Youtube-kanavalla, tutustu: Neo The One. Ville toimii yhteistyökumppanina ThinkFastin projekteissa. 

Mukana yhteisissä projekteissa

Viestintätoimisto Muna vai Kana Oy ja Ira Koivu (VTM) on toimittaja & viestintäasiantuntija, jonka viestintätoimisto tarjoaa muun muassa mediatiedotusta, -valmennusta sekä sisältö- ja somemarkkinointia. Mediakonkarilta saat taatusti vaikuttavat sisällöt ja julkaisukynnyksen ylittävät tiedotteet.

Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäpalveluja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi. Yritys auttaa sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi medianäkyvyyttä. Oiva kumppani myös kansainvälisen viestinnän projekteihin!

Yrityksen missio

Ihmisen ostokäyttäytyminen on muuttunut teknologian ja internetin myötä. Markkinointi ei ole enää pelkkää tuputtavaa mainontaa ja ulospäin näkyvää brändi-ilmettä. Se on teknologioiden ja sosiaalisten medioiden synergia, tai kuten asiakkaamme usein sanovat: sekamelska, josta harva yrittäjä tai pk-yritys selviää yksin.

Ellei tietenkin ole aikaa kouluttautua jatkuvalla syötöllä markkinoinnin asiantuntijaksi. Onko sinulla? Haluatko mieluummin keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää modernin markkinoinnin ongelmat ratkaistavaksi muille?

Mikäli et ole ison tai keskisuuren yrityksen johtaja tai markkinointipäättäjä, olet todennäköisesti itse vastuussa markkinoinnistasi, tai työntekijäsi on. Miten pärjäät, onnistutko yksin hoitamaan kaiken?

Olemme huomanneet, että erikoisosaamista tarvitaan silloin tällöin, vaikka asiakkaamme olisi kuinka aallonharjalla. Tämän takia ThinkFast syntyi: alan jatkuva muutos, uudet teknologiat ja kasvuhakkerointi ovat sydämessämme. Huolehdimme asiakkaistamme, kuin olisimme itse töissä heillä. Ja tavallaan olemmekin; moni yritys hyödyntää osaamistamme kuin ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, jonka voi ostaa käyttöönsä vain muutamaksi tunniksi, tai muutamaksi kymmeneksi tunniksi kuukaudessa.

Näin saat käyttöösi kovan luokan markkinoinnin osaamisen ilman rekrytoinnin riskejä ja kalliita investointeja.

Yritätkö selvitä yksin markkinoinnin kanssa, ammutko nuolia sinne tänne side silmillä toivoen, että jotain tapahtuu? Autamme sinua riisumaan siteen silmiltäsi jotta näet selvemmin, mitä teet ja miksi.

Siksi asiakkaamme käyttävät markkinointibudjetin entistä tehokkaammin ja järjestelmällisesti: jokainen toimenpide on suunniteltu ja merkityksellinen, pitkäikäinen.

ThinkFast Oy

Y-tunnus: 2798940-2
Verkkolaskuosoite: 003727989402
Operaattori: OKOYFIHH (Osuuspankki)

Postiosoite:

Jänislahdenkatu 2 E 28
33410 TAMPERE

TAMPERE

PÄÄKALLOPAIKKA

PUHELIN

SÄHKÖPOSTI

Pin It on Pinterest