Yritys

ThinkFast Oy

Tekijät

Tommi Puuska

Tommi Puuska

Chief Thinker

Vuodesta 2001 lähtien markkinoinnin ja ICT:n parissa työskennellyt Tommi teki paluun yrittäjäksi vuoden 2017 alussa. Modernin markkinoinnin keinoja yritysten liiketoimintaan soveltava Tommi nostaa yritysten näkyvyyttä hakukoneissa orgaanisesti ja online-mainonnan avulla.

Yrittäjyyden ohella Tommi diggailee klassisesta miesten tyylistä ja on perustaja-osakas Miehistömedia Oy yrityksessä, joka hallinnoi Suomen suosituinta miesten tyylin sivustoa Tyyliniekka.fi.

044 979 0104
tommi.puuska@thinkfast.fi

Mukana yhteisissä projekteissa

Tulostie on data-analyysin ja luovuuden yhdistävä sisältötoimisto. Tulostien vetäjänä toimii Sami Huhtala, jolla on takanaan 15 vuoden ura digitaalisen liiketoimintayhtiön toimitusjohtajana ja journalistiura sitä ennen. Tulostie keskittyy yritysten vaativiin sisällöntuotantopalveluihin ja tulosperusteiseen strategiatukeen.

Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäpalveluja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi. Yritys auttaa sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi medianäkyvyyttä. Oiva kumppani myös kansainvälisen viestinnän projekteihin!

Mainostoimisto Naisdesign on visuaalisen suunnittelun visionääri, jonka yrittäjä Minna Lindberg on työskennellyt graafisella alalla vuodesta 1998 lähtien. Hänen avullaan sisältöihin puhalletaan tuli ja saadaan ne näyttäväksi sekä verkossa että painotuotteina. Minna on aina mukana tilanteissa, joissa luodaan brändiä vahvistavaa ilmettä sekä visuaalista suunnittelua.

Yrityksen missio

Ihmisen ostokäyttäytyminen on muuttunut teknologian ja internetin myötä. Markkinointi ei ole enää pelkkää tuputtavaa mainontaa ja ulospäin näkyvää brändi-ilmettä. Se on teknologioiden ja sosiaalisten medioiden synergia, tai kuten asiakkaamme usein sanovat: sekamelska, josta harva yrittäjä tai pk-yritys selviää yksin.

Ellei tietenkin ole aikaa kouluttautua jatkuvalla syötöllä markkinoinnin asiantuntijaksi. Harvalla asiakkaallani on. Haluat mieluummin keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää modernin markkinoinnin ongelmat ratkaistavaksi muille.

Mikäli et ole ison tai keskisuuren yrityksen johtaja tai markkinointipäättäjä, olet todennäköisesti itse vastuussa markkinoinnistasi, tai työntekijäsi on. Tällöin on hyvä, että lähistöllä on ulkopuolinen apuri joka auttaa yritystänne kasvamaan.

Olemme huomanneet, että erikoisosaamista tarvitaan silloin tällöin, vaikka asiakkaamme olisi kuinka aallonharjalla. Tämän takia ThinkFast syntyi: alan jatkuva muutos, uudet teknologiat ja kasvuhakkerointi ovat sydämessämme. Huolehdimme asiakkaistamme, kuin olisimme itse töissä heillä. Ja tavallaan olemmekin; moni yritys hyödyntää osaamistamme kuin ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, jonka voi ostaa käyttöönsä vain muutamaksi tunniksi, tai muutamaksi kymmeneksi tunniksi kuukaudessa.

Yritätkö selvitä yksin markkinoinnin kanssa, ammutko nuolia sinne tänne side silmillä toivoen, että jotain tapahtuu? Autamme sinua riisumaan siteen silmiltäsi jotta näet selvemmin, mitä teet ja miksi.

Siksi asiakkaamme käyttävät markkinointibudjetin entistä tehokkaammin ja järjestelmällisesti: jokainen toimenpide on suunniteltu ja merkityksellinen, pitkäikäinen.

ThinkFast Oy

Y-tunnus: 2798940-2
Verkkolaskuosoite: 003727989402
Operaattori: OKOYFIHH (Osuuspankki)

Postiosoite:

Jänislahdenkatu 2 E 28
33410 TAMPERE

Palveluidemme yleiset sopimusehdot.