Yritys

ThinkFast Oy

Tekijät

Tommi Puuska

Tommi Puuska

Chief Thinker

Vuodesta 2001 lähtien markkinoinnin ja ICT:n parissa työskennellyt Tommi teki paluun yrittäjäksi vuoden 2017 alussa. Modernin markkinoinnin keinoja yritysten liiketoimintaan soveltava Tommi nostaa yritysten näkyvyyttä hakukoneissa orgaanisesti ja online-mainonnan avulla.

Yrittäjyyden ohella Tommi viettää aikaa YouTubessa kahlaten läpi ruoanlaittoon liittyviä sisältömarkkinoinnin helmiä, eli reseptejä ja vinkkejä, joiden avulla oppia uusia kulinaristisia kokemuksia.

044 979 0104
tommi.puuska@thinkfast.fi

Mukana yhteisissä projekteissa

Tulostie on data-analyysin ja luovuuden yhdistävä sisältötoimisto. Tulostien vetäjänä toimii Sami Huhtala, jolla on takanaan 15 vuoden ura digitaalisen liiketoimintayhtiön toimitusjohtajana ja journalistiura sitä ennen. Tulostie keskittyy yritysten vaativiin sisällöntuotantopalveluihin ja tulosperusteiseen strategiatukeen.

Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäpalveluja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi. Yritys auttaa sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi medianäkyvyyttä. Oiva kumppani myös kansainvälisen viestinnän projekteihin!

Invisual on visuaalisen suunnittelun visionääri, jonka perustajana ja yrittäjänä toimiva Minna Lindberg on työskennellyt graafisella alalla vuodesta 1998 lähtien. Minnan tiimin avulla sisältöihin puhalletaan tuli ja saadaan ne näyttäväksi sekä verkossa että painotuotteina. Minna on aina mukana tilanteissa, joissa luodaan brändiä vahvistavaa ilmettä sekä visuaalista suunnittelua.

Inbound-markkinointitoimiston toimintamalli

Ihmisen ostokäyttäytyminen on muuttunut teknologian ja internetin myötä. Markkinointi ei ole enää pelkkää tuputtavaa mainontaa ja ulospäin näkyvää brändi-ilmettä.

Markkinointi on teknologioiden, viestinnän ja sosiaalisten medioiden synergia, tai kuten asiakkaamme usein sanovat: sekamelska. Tämä sekamelska on tilanne, josta harva yrittäjä tai pk-yrityksen markkinointitiimi selviää yksin. Ellei tietenkin ole aikaa kouluttautua jatkuvalla syötöllä eri markkinoinnin osa-alueiden erikoisosaajaksi ja asiantuntijaksi. Tällaisia markkinoinnin MacGyvereita on harvassa.

ThinkFastin tyypillinen asiakas haluaa keskittyä ydinosaamiseen ja jättää modernin markkinoinnin ongelmat ratkaistavaksi muille. Moni niistä on helppoja ja nopeita konsteja, jotka tuottavat hyötyä ja arvoa useana vuonna. Tällaista pitkäkestoista ja järkevää tekemistä haluamme edistää asiakkaissamme.

Mikäli et ole ison tai keskisuuren yrityksen johtaja tai markkinointipäättäjä, olet todennäköisesti itse vastuussa markkinoinnistasi, tai työntekijäsi on. Tällöin on etu, että lähistölläsi on ketterä apuri, joka auttaa yritystänne kehittämään digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja.

Monesti tällaisten erikoistilanteiden tarve on väliaikaista. Olemme huomanneet, että osaamista tarvitaan vain silloin tällöin.

Tämän takia ThinkFast syntyi: alan jatkuva muutos, uudet teknologiat ja digimarkkinointi ovat sydämessämme. Huolehdimme asiakkaistamme, kuin olisimme itse töissä heillä. Ja tavallaan olemmekin; moni yritys hyödyntää osaamistamme kuin ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, jonka voi ostaa käyttöönsä vain muutamaksi tunniksi, tai muutamaksi kymmeneksi tunniksi kuukaudessa.

Yritätkö selvitä yksin markkinoinnin kanssa, ammutko nuolia sinne tänne side silmillä toivoen, että jotain tapahtuu? Todennäköisesti käytät aikaasi ja rahaasi toimenpiteisiin jotka eivät tuota pitkäkestoista hyötyä ja olet eräänlaisessa itseluodussa oravanpyörässä.

ThinkFastin asiakkaana käytät markkinointibudjettisi entistä tehokkaammin ja järjestelmällisesti: jokainen toimenpide on suunniteltu ja merkityksellinen, pitkäikäinen. Pystyt mittaamaan markkinointisi tehoa ja skaalaamaan sitä tarvittaessa aina kalenteriisi sopivaksi.

ThinkFast Oy

Y-tunnus: 2798940-2
Verkkolaskuosoite: 003727989402
Operaattori: OKOYFIHH (Osuuspankki)

Postiosoite:

Jänislahdenkatu 2 E 28 c/o Puuska
33410 TAMPERE

Palveluidemme yleiset sopimusehdot.