Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

ThinkFast Oy
Y-tunnus 2798940-2
Jänislahdenkatu 2 E 28
33410 TAMPERE
Puh. +358 44 979 0104

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Rekisteriä koskeviin kysymyksiin vastaa rekisteriasioista vastaava henkilö Tommi Puuska osoitteessa tommi.puuska@thinkfast.fi

Rekisterin nimi

ThinkFast Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, kehittäminen ja analysointi sekä asiakasviestintä, jota voidaan toteuttaa myös sähköisesti. Tämän lisäksi henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan ja ThinkFast Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin ja tutkimustoimintaan. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi. Suoramarkkinointia voidaan toteuttaa myös sähköisesti.

Rekisterin tietosisältö

  • Tallennamme rekisteriin tiedot, jotka asiakas on itse toimittanut lomakkeilla thinkfast.fi verkkosivuston kautta
  • Asiakkaan yhteystiedot: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, yrityksen verkkosivujen osoite.
  • Asiakkaan lisätiedot: henkilöiden itsensä antamat luokittelutiedot (esimerkiksi kiinnostuksen kohteet), IP-osoitetieto tai muu tunniste, sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot, asiakaspalautetiedot. Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot.
  • Laskutukseen liittyvät tiedot, kuten: tilaustiedot, maksukäyttäytymistiedot, tilinumero, sähköpostiosoite, verkkolaskutusosoite, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista
  • Mahdollisesti yksi asiakkaaseen muu liitettävä muu tunnistetieto
  • Käyttäjätunnus, salasana, verkkopalveluiden osoitteet
  • Markkinointikampanjoihin (kuten arvonnat, kilpailut) osallistumiseen ja uutiskirjeen tilaamiseen liittyvät tiedot
  • Sivuston analytiikan ja muiden evästeiden keräämät tiedot, joiden avulla sivustoa voidaan kehittää käyttäjäystävällisemmäksi

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan ThinkFast Oy:n asiakastietojärjestelmästä. Tietolähteenä voi olla myös asiakkaan oma ilmoitus, asiakkaan ostos- ja asiointitiedot, henkilötietoja koskevia palveluita tarjoavat yritykset ja viranomaiset, kuten Väestörekisterikeskuksen päivityspalvelu sekä Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteri.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle mm. tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi alihankkijoidemme toimesta.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti päätelaitteille kävijän vieraillessa verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana. Sivustomme käyttää Active Campaign, Tawk.to, Facebook Pixel, Google Analytics, Google AdWords ja Google Search Console -ohjelmistoja. Ohjelmistojen avulla kerätään anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa palvelun laatua. Ohjelmistot tallentavat tietoja, kuten millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, minkä verkkopalvelun kautta saavuit sivustolle ja mitä linkkejä klikkasit.

Voit kytkeä evästetoiminnon pois päältä vieraillessasi sivustolla selaimesi asetuksista, mutta sivusto ei välttämättä toimi silloin häiriöittä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän verkkopalvelun ylläpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja.

Tarkastus-, Korjaus- ja Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Rekisterinpitäjä vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti.

Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Päivitetty 24.4.2018.

TAMPERE

PÄÄKALLOPAIKKA

PUHELIN

SÄHKÖPOSTI

Pin It on Pinterest